Besparen op games

Wil je korting op je games ontvangen? Wil je de leukste en nieuwste games spelen op je Nintendo, zonder dat je er te veel voor betaalt? Dat kan! Het leven is namelijk al duur genoeg, en het is natuurlijk niet de bedoeling om te veel te betalen voor zaken als games, waar het gewoon absoluut niet nodig is. We hebben het overigens over gloednieuwe spellen. Tweedehands is natuurlijk ook goedkoper, maar wanneer je een nieuwe release koopt, dan is deze niet meteen tweedehand beschikbaar. Daarom gaan we uit van de nieuwste spellen.

Game prijzen vergelijken

Het eerste dat je kunt doen, is het vergelijken van prijzen. Er zijn talloze mogelijke shops waar je je games kunt kopen. Door je favoriete game te zoeken via een prijsvergelijker, kun je eenvoudig en in één oogopslag zien waar je de goedkoopste aanbieder vindt. Stap 1 is bij deze gezet.

Kortingscode toepassen

Wanneer je de goedkoopste aanbieder van de game hebt gevonden, dan kun je op zoek naar een kortingscode. De kortingscode geeft nog eens een extra bedrag of percentage korting op je spelletje. Let goed op: soms zijn kortingscodes niet te combineren met sale producten.

Cashback korting

Tenslotte is er de derde stap: cashback korting. Deze korting zorgt ervoor dat er een percentage van het orderbedrag wordt overgemaakt naar een speciaal account dat in jouw bezit is. Dit account is voorzien van een uitbetaal drempel: zodra je deze drempel hebt behaald, bijvoorbeeld 25 euro, dan kun je het bedrag laten uitbetalen. Dit betekent dus dat je drie keer korting kunt ontvangen op één game.