Reviews

Ben je ook zo benieuwd welke games helemaal geweldig zijn om te spelen op jouw nintendo console? Wil je weten of die nieuwe game de moeite waard is om aan te schaffen, of dat het wellicht handiger is om langer te wachten en het spelletje in de sale te kopen? We begrijpen dat maar al te goed. Ook wij hebben namelijk regelmatig een nieuwe game gekocht die achteraf gezien toch niet zo goed bleek te zijn. Dat is ontzettend zonde. Daarom voorzien we je van uitgebreide reviews zodat jij deze fout niet zult maken.

Zowel voor de Wii als 3DS

Het maakt niet uit wat voor Nintendo console je in je bezit hebt. Van de Wii tot de XboX360, of misschien zelfs een Nintendo DS of 3DS. We maken geen onderscheid: voor elk nintendo console vind je games en daarom vind je ook de nodige reviews op onze site. Zodoende kun je namelijk eenvoudig vooraf screenen welke spelletjes jou precies gaan bieden wat je verwacht, of misschien zelfs meer.

Meteen goedkoop online kopen

Hou je van actie games? Of ben je meer een strategie-game-mens? Wil je graag zombies afknallen of wil je juist records verbreken in sport spelletjes? Voor elke game liefhebber zijn talloze verschillende games op de markt. Iedereen heeft namelijk zijn eigen smaak in spelletjes. Ben je onder de indruk van de review? We plaatsen een directe link naar de game, zodat je het spelletje meteen voordelig kunt kopen bij de goedkoopste aanbieder. Daarmee maken we je het nog gemakkelijker om de leukste games online te kopen!

Artikelen

Metroid: Other M

Wanneer een nieuwe Metroid-titel aangekondigd wordt krijg ik spontaan rupsen in mijn buik, en wanneer ik Samus vanuit een tweedimensionaal perspectief zie rondrennen groeien deze uit tot vlinders. Het huwelijk tussen Super Metroid en mijzelf kent nog altijd geen barst en mijn verwachtingen voor Metroid: Other M liggen dan ook bijzonder hoog.

Lees meer...

Dead Nation & L.A. Noire

De komende periode zal angstvallig stil gaan worden. Geen grote games die op de releaselijst staan, ontwikkelaars die ongetwijfeld een langdurige vakantieperiode opnemen en nieuws waar men pas op zijn vroegst in het vierde kwartaal over zal gaan praten. Gelukkig zijn er onlangs nog wat grote namen op de markt verschenen, waaronder Rockstar

Lees meer...

LEGO Pirates of the Caribbean

De eerste LEGO-game van ontwikkelaar Traveller's Tales, LEGO Star Wars, was een aangename verrassing met simpele gameplay, versterkt door een fris en grappig LEGO-sausje. De game was een succes en dus mocht de studio meer LEGO-games gaan maken, met onder andere LEGO Indiana Jones als gevolg. Nu moet ook Pirates of the Caribbean eraan gelo

Lees meer...