Over Ndomain.nl

Ndomain gaat al vele jaren terug. Het was ooit een actief forum voor Nintendo liefhebbers. Talloze berichten per dag werden er gepost, en er werd actief gediscussieerd op het forum. Helaas kostte het allemaal erg veel tijd en konden we dit niet meer combineren met onze dagelijkse werkzaamheden. Daarom besloten we om de site tijdelijk stop te zetten. Nu zijn we echter terug! Nog steeds fan van Nintendo, en daarom ook weer actief op het web. We hebben het alleen ietwat anders aangepakt.

Geen forum, wel informatie

Doordat het forum zoveel tijd en energie kostte, hebben we besloten om deze functie niet meer in de website terug te laten komen. Er zijn namelijk talloze andere fora waarop gediscussieerd kan worden over Nintendo. Wel vind je nog de nodige informatie over Nintendo op deze website. Denk hierbij aan interessante reviews, leuke aanbiedingen en informatie over hoe je zo voordelig mogelijk een Nintendo console online kunt bestellen. Je wilt namelijk niet te veel betalen voor je gaming platform. Wij helpen je daarom graag met goedkope adresjes, ook voor games. Wanneer je een game review ziet, dan kun je op de bijgevoegde link klikken voor een voordelige aanbieding van de desbetreffende game. Ideaal toch?

Nieuws

Behalve de bovengenoemde zaken, vind je ook nieuws op onze website. Er is altijd wel iets nieuws te vertellen over Nintendo, en wij houden je uiteraard graag op de hoogte van de meest actuele zaken rondom Nintendo, games en andersoortige nintendo-gerelateerde artikelen. Wil je weten wanneer de nieuwste console uitkomt? Wil je weten wanneer een nieuwe game uitkomt? Je komt het allemaal te weten via deze site.

We wensen je veel plezier op Ndomain.nl.